Ca sa iti creezi o pagina de fundraising pentru a-ti darui ziua de nastere urmeaza pasii de mai jos:

Pas 1 – Acceseaza microsite-ul

Intra pe site-ul galantom.ro/daruiesteziuata si apasa butonul CREEAZA PAGINA:

1

Pas 2 – Cauta proiectul

Cauti proiectul pe care vrei sa il sustii folosind filtrul de cautare dupa organizatie sau dupa numele proiectului.

2

Pas 3 – Alege proiectul

Alegi proiectul pentru care vrei sa iti creezi pagina apasand butonul verde VREAU SA SUSTIN PROIECTUL. Daca vrei sa aflii detalii despre proiect apesi butonul albastru DETALII PROIECT:

3

Pas 4 – Daca organizatia nu este pe platforma

Daca orgnizatia pe care vrei sa o sustii nu este inca pe platforma Galantom, te rugam sa ne scrii pentru a o include. Va trebui sa facem cateva demersuri tehnice pentru a include noua organizatie care pot dura de la o zi la cateva zile, in functie de cat de operativi sunt cei de la organizatia propusa. Ai in partea de jos a paginii un chenar albastru. Da click pe CLICK AICI pentru a fi directionat catre datele noastre de contact:

3 bis

Pas 5 – Creeaza-ti pagina

Introduci datele personale, titlul paginii tale de fundraising si suma pe care iti propui sa o strangi, apoi apes butonul CREEAZA PAGINA.4

Pas 6 – Personalizeaza-ti pagina

Pentru a-ti personaliza pagina cu un text si o poza cu tine apesi butonul PERSONALIZARE PAGNIA.

5

Incarci poza apasand butonul verde din dreapta paginii INCARCA IMAGINE. Ti se deschide o fereastra in care apesi butonul UPLOAD, alegi poza pe care vrei sa o incarci, folosesti chenarul cu margini negre pentru a decupa si centra imaginea, apoi apesi butonul SAVE IMAGE pentru a salva imaginea.

6

8

Imaginea incarcata trebuie sa aiba minim 560×360 px, si sa nu aiba dimensiuni mai mari de 3 mega. In caz contrar iti va aparea un mesaj de eroare ca cel de mai jos. In aces caz trebuie sa redimensionezi poza si sa o incarci din nou.

7 bis

Titlul, textul paginii si suma pe care iti propui sa o strangi le poti modifica apasand butonul modifica aflat pe banda neagra de sub titlul paginii:

9

Completezi tiltul paginii, target-ul (suma pe care iti propui sa o strangi), descrierea – textul cu motivatia ta si mesajul catre posibilii donatori. In campul URL pui numele si prenumele tau cu litere mici scrise legat. Apoi, pentru a salva, apesi butonul SUBMIT din partea de jos.

10

Pas 7 – Previzualizeaza pagina creata

Pentru a previzualiza pagina dupa editare, apasa butonul albastru din coltul din partea dreapta sus sa paginii.

11

Numarul de zile ramase indica numarul de zile pana la ziua ta. Pagina ta va ramane activa si cand acel contor ajunge la 0, incat vei mai putea obtine donatii chiar si in saptamana de duapa ziua ta, daca sunt donatori care au amanat sau nu au putut sa doneze chiar de ziua ta sau inainte.

Daca vrei sa faci din nou modificari dupa ce ai previzualizat pagina, trebuie doar sa te intorci la tabul anterior si sa reiei pasii de modificare a imiaginii sau a continutului.

12

In momentul in care ti-ai creat pagina pagina vei primi o notificare pe adresa de e-mail introdusa de tine cu link-ul pentru editarea paginii, unde poti face si ulterior modificari.

Pagina creata de tine nu va fi activa decat dupa ce un reprezentant al organizatiei pe care ai ales sa o sustii o va activa. La activarea paginii vei primi o notificare care va contine link-ul activ catre pagina ta de donatii.

Pas 8 – Promoveaza pagina

Pe site ul dedicat campaniei Daruieste ziua ta  in sectiunea PROMO (click aici) – gasesti un cover de Facebook, o prezentare (FUNDRAISING PACK) cu sugestii de fundraising si alte materiale care te pot ajuta la promovare.

14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *