Poti modifica pagina de fundraising pentru Daruieste ziua ta accesand link-ul de editare primit pe e-mail in momentul crearii, respectiv al activarii paginii tale de fundraising. Pasii de urmat sunt:

Pas 1 – Incarca o imagine

Incarci poza apasand butonul verde din dreapta paginii INCARCA IMAGINE. Ti se deschide o fereastra in care apesi butonul UPLOAD, alegi poza pe care vrei sa o incarci, folosesti chenarul cu margini negre pentru a decupa si centra imaginea, apoi apesi butonul SAVE IMAGE pentru a salva imaginea.

 

Imaginea incarcata trebuie sa aiba minim 560×360 px, si sa nu aiba dimensiuni mai mari de 3 mega. In caz contrar iti va aparea un mesaj de eroare ca cel de mai jos. In aces caz trebuie sa redimensionezi poza si sa o incarci din nou.

Poti sa incarci mai multe poze care se vor afisa intr-o galerie foto.

Daca vrei sa stergi una din poze, ai disponibil un buton rosu cu “x”, sub fiecare poza incarcata.

Untitled-1

Daca vrei ca o anumita poza dintre cele incarcate sa se afiseze prima in galeria foto, atunci apesi bitonul Set Primary, aflat sub fiecare poza, langa butonul de stergere.  

Untitled-2

Pas 2 – Modifica continutul text si targetul

Titlul, textul paginii si suma pe care iti propui sa o strangi le poti modifica apasand butonul modifica aflat pe banda neagra de sub titlul paginii:

Completezi tiltul paginii, target-ul (suma pe care iti propui sa o strangi), descrierea – textul cu motivatia ta si mesajul catre posibilii donatori. In campul URL pui numele si prenumele tau cu litere mici scrise legat. Apoi, pentru a salva, apesi butonul SUBMIT din partea de jos.

Pas 3 – Previzualizeaza pagina creata

Pentru a previzualiza pagina dupa editare, apasa butonul albastru din coltul din partea dreapta sus sa paginii.

Numarul de zile ramase indica numarul de zile pana la ziua ta. Pagina ta va ramane activa si cand acel contor ajunge la 0, incat vei mai putea obtine donatii chiar si in saptamana de duapa ziua ta, daca sunt donatori care au amanat sau nu au putut sa doneze chiar de ziua ta sau inainte.

Daca vrei sa faci din nou modificari dupa ce ai previzualizat pagina, trebuie doar sa te intorci la tabul anterior si sa reiei pasii de modificare a imiaginii sau a continutului.

Pagina creata de tine nu va fi activa decat dupa ce un reprezentant al organizatiei pe care ai ales sa o sustii o va activa. La activarea paginii vei primi o notificare care va contine link-ul activ catre pagina pe care il vei promova online si offline pentru a colecta donatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *