Oricine doreste sa isi daruiasca ziua de nastere isi poate crea singur pagina de fundraising accesand galantom.ro/daruiesteziuata.

Paginile nou create vor aparea in adminul paginii tale de organizatie de pe Galantom cu statusul Neaprobat. Paginile nu vor fi active decat dupa ce le vei activa tu din admin.

Vezi mai jos care sunt pasii de urmat pentru activarea paginilor:

Pas 1 – Verifica paginile nou create

Cand cineva isi creaza o pagina pentru daruieste ziua ta, va primi o notificare de confirmare a crearii paginii care va contine un link de previzualizare si un link unde isi poate edita singur pagina.

Organizatiile vor primi o notificare zilnica cu paginile nou create, la adresele de e-mail ale userilor care au acces in adminul paginii de organizatie de pe Galantom.

Pentru a raspunde cat mai prompt celor care vor sa sustina organizatia ta, recomandarea noastra este sa accesezi zilnic adminul paginii tale de pe Galantom si sa verifici daca au mai fost create pagini de fundriaising.

Paginile nou create le vei gasi in sectiunea din meniu Pagini de fundraising, cu statusul Neaprobat.

1   2

 

 

 

 

Pasul 2 – Verifica continutul paginii nou create

Da click pe titlul paginii in lista de pagini afisata si vei fi trimis in detaliile paginii. Pentru a vedea detaliile continutului text apasa butonul Edit din dreapta sus, boxul cu Detalii.

3

Apoi poti modifica, daca este cazul – titlul paginii, target-ul, descrierea, data care iti indica zilele ramase pana la eveniment (in cazul acesta trebuie sa coincida cu ziua de nastere a fundraiserului) si URL-ul. Campul URL se refera la personalizarea link-ului paginii. Poti lasa acest camp liber sau poti pune numele si prenumele (scrise legat). Daca a mai fost adaugat acelasi URL anterior, vei putea pune numeprenume si o cifra (1,2,3 samd). Dupa ce ai facut modificarile, apesi butonul Submit pentru a salva.

4

Daca pagina nu are poza, o poti incarca de la butonul Incarca imagine din boxul imagini, aflat in partea dreapta a paginii afisate.

3

Editarea paginii, inclusiv adaugarea pozei, poate fi facuta si de catre fundraiser, accesand link-ul de editare pe care il primieste in notificare atunci cand isi creaza pagina. Cel mai bine, in momentul in care observi ca ai o pagina cu continut incomplet, contactezi fundraiserul cu rugamintea sa adauge continutul lipsa sau sa faca modificarile sugerate de tine. Apoi verifici din nou continutul si aprobi pagina.

Pasul 3 – Aproba pagina 

Aprobi pagina, modificand statusul de vizibilitate aflat in partea de jos a boxului cu Detalii, din Neaprobata in Activa.

5

Pentru a vedea datele de contact ale fundraiserului precum si data in care este ziua lui de nastere dai click pe numele fundraserului afisat in boxul Detalii si vei fi trimis in detaliile profilului fundraiserului respectiv. Datele vor fi afisate in partea dreapta in boxul cu Detalii. Le vei putea edita apasand butonul Edit din coltul din dreapta.

date contact fundraiserdetalii fundraiser

 

 

 

 

Apoi poti da back in browser pentru a reveni la pagina cu detaliile paginii de fundraising. Pentru a previzualiza pagina, apasa butonul Preview alfat in coltul din dreapta sus.

6

Link-ul catre pagina fundraiserului, pe care acesta trebuie sa il promoveze pentru a colecta donatii, este cel care apare in browser.

7

Pasul 4 – Activeaza si editeaza evenimentul

Daca este prima pagina de fundraising creata pentru evenimentul Daruieste ziua ta, atunci acest eveniment se va crea automat pe pagina ta de organizatie, dar va trebui sa fie activat, pentru ca pagina de fundraising legata de acesta sa fie activa.

Activezi evenimentul din sectiunea Evenimente fundraising. Dai click pe numele evenimentului in lista afisata, apoi activezi evenimentul de la butonul OFF/ON din boxul Detalii. seciunea visibility.

evenimente fundraisingactivare eveniment

 

 

 

 

 

Evenimentul nou creat va prelua automat imaginea si descrierea generica e pe Galantom.ro. Daca vrei sa editezi textul si imaginea o poti face accesand butoanele Modifica si Incarca Imagine, aflate in boxurile Detalii, respectiv Imagini din dreapta paginii.

modifica eveniment

Daca au mai fost facute pagina de fundraising pentru evenimentul Daruieste ziua ta legate de proiectul respectiv nu mai este nevoie sa activezi inca o data evenimentul.

Pentru fundraiserii a coror zi de nastere este iniainte de data curenta, paginile se vor crea automat legate de evenimentul Daruieste ziua ta pentru anul viitor. Ii poti contacta initial pentru a le confirma ca pagina lor a fost creata, urmand sa ii contactezi din nou cu o luna inainte de ziua lor pentru activarea paginii. Trebuie sa tii evidenta acestor pagini si sa nu uit sa contactezi fundraiseii la timp.

Recomadarea noastra este ca fundraiserii sa inceapa promovarea paginilor cu trei saptamani inainte de ziua lor.

Nu uita ca ai la dispozitie un kit cu materiale de promovare, atata pentru fundraiseri cat si pentru organizatatie pe care le poti personaliza cu logo-ul vostru. Materialele sunt disponibile aici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *