Ce este daruieste ziua ta?

Daruieste ziua ta este modalitate usor de implementat atat pentru organizatii cat si pentru potentialii sustinatori care vor sa contribuie la strangerea fondurilor pentru proiecte sociale cu impact, prin fundraising individual.

Practic, oricine doreste sa sustina implementarea unui proiect al organizatiei tale, isi face o pagina de fundraising pe platforma Galantom accesand site-ul dedicat – galantom.ro/daruiesteziuata si, de ziua lui, in loc sa primeasca daruri, isi indeamna prietenii sa doneze banii pe care i-ar fi cheltuit pe cadouri pentru proiectul sustinut.

Te invitam sa promovam impeuna aceasta modalitate de implicare si sa atragem cat mai multi sustinatori fundraiseri voluntari si cat mai multe fonduri pentru organizatia ta.

Rezultate Daruieste ziua ta pe Galantom 2014-2015

  • 93 – persoane care si-au daruit ziua de nastere
  • 161.133 RON – suma totala stransa
  • 1.732 RON – media sumei stranse pe o pagina de donatii
  • 130 RON – donatia medie

Suma totala stransa reprezinta 10% din totalul sumei stranse pe platforma.

Tine cont ca aceste rezultate au venit fara o promovarea speciala si sustinuta. Potentialul este, deci, incontestabil!

Ce trebuie sa faci?

1. Promoveaza Daruieste ziua ta catre sustinatorii organizatiei tale

Promovezi modalitatea de implicare prin daruieste ziua catre sustinatorii tai, directionandu-i catre proiectele tale de pe site-ul galantom.ro/daruiesteziuata

Noi iti punem la dispozitie un kit de promovare si desfasuram in paralel o campanie de promovare a modalitatii de fundraising Daruieste ziua ta, implicand ambasadori persoane publice, bloggeri si influenceri.     

2. Fundraiserul isi creeaza pagina de donatii

Sustinatorii tai devin fundraiseri voluntari si isi creaza o pagina de donatii in doar cateva minute pe site-ul galantom.ro/daruiesteziuata.

Vei putea vedea paginile nou create in adminul paginii tale de organizatie de pe Galantom, la Pagini de fundraising cu statusul Neaprobat. Pentru ca paginile sa devina active va trebui sa le verifici si sa le aprobi.  

3. Comunici cu Fundraiserul si ii oferi sprijin pentru a implementa campania

Fundaiserul promoveaza pagina de donatii online si offline si isi incurajeaza prieteni sa doneze banii pe care i-ar fi dat pe cadouri catre proiectul pe care il sustine. Doantiile se fac direct pe pagina, online, prin plata cu cardul.

Pentru a tine fundraiserii motivati si a ti-i apropia pe termen lung, fii pe receptie, verifica zilnic paginile nou create, comunica constant si ofera-le sprijin pentru a implementa campania.

Kit-ul de promovare

Pentru a-ti veni in ajutor iti oferim un kit cu materiale de promovare pe care le poti personaliza cu logo-ul tau. Materialele sunt disponibile aici.

Daca doresti putem personaliza materialele (cu exceptia videoclipului) cu logo-ul tau si le putem redimensiona dupa nevoile tale. Trebuie doar sa ne trimiti logo-ul si specificatiile pentru redimensionare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *