Galantom nu percepe un comision fix pentru serviciile oferite organizatiilor beneficiare. Echipa Galantom a decis sa lase la latitudinea donatorului posibilitatea de a sustine dezvoltarea platformei.

Cand completeaza formularul de donatie legat de pagina unui fundriaser, este disponibila o bifa prin care donatorul are posibilitatea sa aleaga ca 0,1,3 sau 5% (calculat automat in RON) din suma pe care doreste sa o doneze sa fie utilizata pentru dezvoltarea platformei Galantom.

Sumele pe care donatorii aleg sa le doneze pentru dezvoltarea platformei Galantom le-am numit gshare (de la galantom share). Cu acest nume le vei gasi in datele despre donatii care apar in adminul platformei Galantom.

Pentru ca platforma Galantom se integreaza direct cu procesatorul organizatiei tale de plati online mecanismul de decontare a sumelor gshare functioneaza astfel:

1. Donatorul face o donatie pe o pagina de fundraising. Luam ca exemplu o donatie de 100 RON. In momentul in care face donatia alege sa sustina platforma Galantom cu o donatie de 5 RON din cei 100 RON donati.

2. Intreaga suma de 100 RON (incluzand si cei 5 RON pe care donatorul opteaza sa ii doneze pentru dezvoltarea platformei Galantom)  din care se scade comisionul procesatorului de plati este virata de procesator in contul organizatiei tale.

3. Trimestrial (intre 1 si 5 ale celei de a patra luni dupa incheierea trimestrului) platforma emite automat un raport pe care il trimite pe adresa de e-mail indicata de organizatie.

4. In baza raportului trimis si a Acordului de colaborarea si decontare semnat, organizatia transfera donatiile gshare in contul Asociatiei Envision. In corpul e-mailuli trimis de platforma vei gasi datele de identificare fiscala si datele bancare necesare transferului.

Din suma totala gshare Galantom (Asociatia Envision) isi asuma sa se scada partea procentuala din comisionul platit de organizatia ta procesatorului de plati pentru donatiile primite care au inregistrat gshare, exceptand TVA-ul.

Fiind vorba despre donatii, Asociatia Envision nu emite o factura. Organizatia beneficiara este de acord sa gazduiasca in contul sau donatiile care reprezinta gshare si sa le transfere conform Acordului de colaborare si decontare semnat de entitatile partenere – organizatia ta si Asociatia Envision.

Explicatii detaliate despre raportul gshare de decontare pe care il vei primi trimestrial gasesti aici.

Comments

  1. Pingback: Care sunt pasii de urmat pentru a deveni organizatie beneficiara pe Galantom? – Galantom Help Organizatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.