Ce este un fundraiser Galantom?

Un fundraiser Galantom este o persoana careia ii pasa de problemele comunitatii in care traieste si nu asteapta ca rezolvarea acestora sa vina de la stat, guvern sau de altundeva.

El alege sa se implice si sa contribuie la schimbarea in bine pe care si-o doreste în comunitate prin fundrising voluntar.

Un fundraiser Galantom poate fi un amator de sport care alege să adauge motivației personale de a-și depăși limitele sau obiectivele propuse pentru o competiție sportivă, o motivație în plus, aceea de a susține o cauză caritabilă prin fundraising. Sau poate fi cineva care decide să dăruiască ziua lui de naștere, nunta lui ori un talent personal pentru un proiect care aduce schimbare în comunitate.

Să fii fundraiser pe Galantom înseamnă să susții prin fundraising voluntar o organizație nonprofit care aduce o schimbare în bine în comunitate și să îți activezi prietenii, colegii, cunoscuții, pe cei din mediul tău social să contribuie alături de tine, prin donații, la implementarea proiectelor în care tu crezi.

Care sunt pași să devin fundraiser Galantom?

1. Folosești un eveniment sportiv la care participi sau pe care în organizezi, ziua ta, ori un alt eveniment important din viața ta pentru a promova o proiectele unei organizații în care crezi.

2. Iți creezi o pagină de fundraising pe Galantom.ro.

3. Promovezi pagina ta de fundraising online și offline în rețeaua ta socială și încerci să îi convingi pe cât mai mulți din jurul tău să susțină alături de tine prin donații proiectele organizației.

Este un alt fel de crowdfunding în care cel care implementează campania ești tu, scopul este să susții dezvoltarea unor proiecte care aduc schimbare în comunitate, iar “investitorii” în schimbare sunt oamenii din jurul tău.

Partea frumoasă este că, pe termen lung, investitorii (donatorii) sunt, direct sau indirect și beneficiarii schimbărilor care se întâmplă ca urmare a implicării lor în comunitate.

Comments

  1. Pingback: Metode de susținere a unor cauze caritabile la evenimentele sportive - Register.42km.ro Organizers Help

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.