Care este scopul proiectului?

Prin proiectul Galantom.ro dorim să oferim o unealtă utilă organizațiilor, fundraiserilor și donatorilor pentru a strânge fondurile necesare proiectelor care aduc schimbare în comunitate. Această unealtă și-a dovedit deja utilitatea și impactul prin proiectele pe care le-a sprijinit până acum (vezi rezultatele aici).

Pentru a nu afecta bugetele organizațiilor, platforma este oferită gratuit. Platforma este susținută prin muncă voluntară a unei echipe inimoase. Noi ne dorim să dezvoltăm mai mult acest proiect și să ajutăm cât mai multe organizații să își atingă misiunea lor.

Mai jos sunt câteva modalități prin care poți susține platforma Galantom să se dezvolte și să își mărească impactul social (chiar și modalități care nu presupun costuri din partea ta).

Cum poți contribui la dezvoltarea proiectului Galantom.ro?

1.Fiecare donație făcută pe Galantom pentru o cauză, poate contribui la susținerea platformei:

Ne-am dorit să oferim aceasta platformă în mod gratuit organizațiilor și să lăsam la latitudinea donatorilor decizia dacă platforma merită o “recompensă”. Astfel că, în timp ce susții cauza în care crezi, ai posibilitatea de a sprijini activitatea echipei Galantom, optând ca o parte din donația ta să fie direcționată către dezvoltarea platformei.

Pentru donațiile de pâna în 100 RON poți alege să donezi 0,1,3 sau 5 RON pentru dezvoltarea platformei Galantom.

Pentru donațiile care depăsesc 100 RON sumele predefinite reprezintă 0, 1, 3, sau 5% din donație (cu rotunjure).

2. Redirecționează 2% , detalii aici.

3. Sponsorizează cu 20%, detalii aici.

4. Fă o donație direct în contul Asociației Envision pentru proiectul Galantom, click aici.

Cum vor fi folosiți bani?

Banii vor fi folosiți strict pentru dezvoltarea proiectului, pe trei direcții:

1. Acoperirea costurilor de operare: plata serverului pe care este găzduită platforma, acoperirea costurilor serviciilor de mentenanță software și acoperirea costurilor serviciilor de support oferit organizațiilor.

2. Investiții în dezvoltarea platformei:

Avem o listă mare de îmbunatățiri pe care dorim să le aducem platformei prin care vom crește considerabil numărul fundraiserilor voluntari și vom ușura munca organizațiilor de gestionarea a fundraiserilor și donatorilor. O direcție importantă a noastră este să oferim organizațiilor o unealtă completă de CRM pentru managementul evenimentelor de fundraising, al fundraiserilor și donatorilor.

3. Investiții în dezvoltarea culturii de fundraising și de donații din România

Ne dorim să facem mai mult decât să oferim o unealtă pentru facilitarea fundraisingului. Vrem să ajutăm direct organizațiile să atragă mai multe fonduri, să învățăm fundraiserii cum să convingă donatorii mai eficient și să convingem potențialii donatori să fie mai implicați în rezolvarea problemelor comunității în care trăiesc.

Pentru aceasta am dori să organizăm traininguri pentru organizații despre fundraisingul online și prin evenimentele sportive și să dezvoltăm mai multe materiale explicative, webinare video pentru fundraiseri cu sfaturi si ideei de fundraising, dar și pentru donatori cu mesaje de chemare la implicare.

Dacă vrei mai multe detalii despre cum poți să susții dezvoltarea proiectului Galantom contactează-ne aici.

Comments

  1. Pingback: Cum pot sustine dezvoltarea platformei Galantom? – Galantom Help

  2. Pingback: Balerinele lu’ Soare – sprintene alergătoare la maraton | Blogul unui băieţel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *