Prin Galantom.ro Mărțișorul, florile simbol al primăverii sau darul tău de 8 Martie, cadourile de Paște, de Crăciun, de nunta, de botez, de casă nouă, de absolvire sau de alte ocazii speciale din viața ta, poți să le transformi în fapte bune.

Care este mecanismul?

Intri pe dar.galantom.ro și îți creezi o pagină e fundraising pentru cauza pe care vrei să o susții alegând ocazia cu care dorești să transformi darurile în fapte bune.

Dacă vrei să susții unul din proiectele care sprijină refugiații din Ucraina VEZI PROIECTELE DESCHISE PE GALANTOM AICI.

Ai doua variante de bine:

1. Prima varianta este potrivita pentru situația în care ai de primit cadouri.

Îți anunți prietenii că, în loc de cadouri (de 8 martie, de nunta, de botez, de casă noua, de Crăciun etc) îți dorești ca ei să doneze banii pe care i-ar fi cheltuit pentru acestea către cauza aleasă de tine, prin intermediul paginii tale de pe Galantom.

2. A doua variantă este mai degrabă potrivita pentru situațiile când tu ai de oferit cadouri pentru mai multe persoane, cum ar fi de exemplu de Mărțișor, de 8 Martie, de Crăciun, de Paște.

Faci tu donații pe pagina ta în locul cadourilor pentru persoanele dragi (mărțișoare, flori de 8 martie, cadou de Crăciun sau de Paște) și le spui despre fapta bună pe care ai făcut-o în numele lor.
Aceasta poate fi și o opțiune pentru companiile care doresc să facă donații pentru o cauză în loc de mărțișoare și cadouri de 8 martie pentru partenerii lor.

Cartolina – mărțișor

Dacă alegi să faci o donație în locul mărțișorului sau a cadoului de 8 martie în numele cuiva, îi poți trimite online un vizual sau o cartolină tipărită prin care să îi dai de veste despre fapta bună. Cartolina este disponibilă pentru descărcare AICI și în notificarea pe care o primești pe e-mail la crearea paginii de fundraising pe Galantom. Cartolina este personalizabilă cu numele celui pentru care ai donat, cauza/proiectul pentru care ai donat și numele tău (celui care a făcut donația).

Cum îți faci pagină de fundraising

Pasul 1: Intri pe dar.galantom.ro și apeși butonul Creează pagină.

Pasul 2: Alegi proiectul pe care vrei să îl susții.
Poți căuta un proiect după nume, titlu sau domeniu, folosind bara de căutare din partea de sus a paginii.

După ce ai găsit proiectul dorit, apeși butonul Vreau să susțin proiectul.

Pasul 3: Completezi detaliile pentru crearea paginii.

Selectezi în primul câmp din formular ocazia pentru care că vrei să îți faci pagină. Apoi completezi la dată cu ziua evenimentului și, mai jos, datele tale de contact, titlul paginii și suma pe care iți propui să o strângi.

Pasul 4 Îți personalizezi pagina.

Înainte să o distribui, personalizează-ți pagina cu poze și text.

Încarcă imagini în galeria foto, click pe butonul Încarcă imagini.

Apasă Modifică și adaugă un text personal.

Poți edita și link-ul paginii tale, suma target și poți adaugă link-ul unui video încărcat pe YouTube care vrei să apară în galeria din pagina ta, dacă dorești.

Poți previzualiza pagina apăsând butonul Preview din partea drepta sus.

5. Pagina ta este gata. Poți începe să strângi donații.

Distribuie pagina ta în online prin canelele de social media și direct prin mesaje personalizate către prieteni. Le poți povesti și offline despre inițiativa ta, când te întâlnești cu ei, căci poate nu au reușit să vadă mesajele tale din online.

Ai AICI și câteva sfaturi pentru fundraising.

Mult succes și îți dorim zile senine și pline de generozitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.